Beroepsmusici over JAM

Bart Wirtz

“Jam is een initiatief van de toekomst. Musici van alle niveaus krijgen de kans om te leren van de band. Door het ongedwongen karakter van de workshop, blijft het voor iedereen toegankelijk en inspirerend. Bovendien neemt iedereen, en zeker niet in de laatste plaats de band, deze kruisbestuiving mee in het concert dat volgt. Dat zorgt ervoor dat het optreden een extra intense beleving wordt voor iedereen. In een tijd waarin veel podia en festivals het moeilijk hebben, is het mooi om te zien dat Jam bewijst dat er genoeg interesse is voor mooie muziek. Opgericht door liefhebbers, voor liefhebbers.”

Altsaxofonist Bart Wirtz

 

 

“Een prima initiatief met een frisse, onderscheidende aanpak die duidelijk de mogelijkheid biedt om tijdens en na het optreden een sterke band tussen musici en publiek te creëren. Arno, Pascal en ik hebben hier enorm veel speelplezier en voldoening uit gehaald  Een ideaal podium voor wat JAM nastreeft: dicht op het publiek, dus contact en binding, plus een prima akoestiek.”

Tenorsaxofonist Dick de Graaf

 

 

 

 

 

arnokrijgerhammond“Vond het een heel goed sfeertje, heb heerlijk gespeeld en de interactie met het publiek tijdens het workshopdeel was heel intens en nuttig voor zowel de zaal als voor ons.”

Hammondspeler Arno Krijger